Актуально аналітичний портал
Середа, 01.05.2024, 23:58
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту


Украинская Баннерная Сеть
Наше опитування
Чи хочете ви щоб на порталі "Актуально" відбувся чат з політтехнологом Тарасом Березовцем?
Всього відповідей: 32
Головна » 2010 » Липень » 25 » В коаліції серйозні проблеми - експерт
В коаліції серйозні проблеми - експерт
01:19

Першою ознакою серйозних проблем у лавах коаліції стало зволікання із підписанням закону про місцеві вибори. Таку думку в ефірі радіо «Мелодія» висловив політтехнолог, директор PR-групи «Polittech»Тарас Березовець.  

«Коаліція дала тріщину. Першою ознакою цього є серйозні проблеми із ухваленням закону про місцеві вибори. Зокрема, Володимир Литвин довго відмовлявся голосувати за цей закон, а згодом й підписувати його. Тільки сьогодні (22 липня) він його підписав, і то після оприлюднення чергової серії свідчень генерала Пукача», - відзначив експерт.

При цьому, Березовець підкреслив, що Литвин взагалі опинився у дуже складній ситуації, адже він втрачає колишніх соратників.

«В порушення рішення Конституційного суду, який заборонив застосування імперативного мандату на місцевому рівні, було ухвалено рішення про позбавлення депутатських мандатів двох представників фракції Ливтина у Київраді, що представляють групу Віктора Пилипишина «Кияни передусім!», Олени Антонової та Юрія Курінного», - наголосив політтехнолог.

Такий механізм, на його думку, буде в подальшому застососуватися до всіх місцевих рад з метою їх переформатування.

«Очевидно, що правляча коаліція має зараз величезну купу проблем і проблеми ці вирішуються далеко не завжди в законний спосіб», - сказав Березовець.

Зокрема, вважає експерт, яскравим свідченням сумнівних, з правової точки, та шкідливих для місцевих громад дій є рішення коаліції відмовитися  від виборів до Тернопільської обласної та Київської міської рад, а також мера столиці 31 жовтня, хоча у всіх інших випадках, де свого часу відбулися позачергові вибори, восени цього року заплановані нові.

«Це річ, яка абсолютно немає нічого спільного ні з законом, ні з інтересами киян та тернополян, - впевнений Березовець. - До того ж, Партія регіонів готує й інший удар по киянам. Обговорюється можливість скасування у жовтні цього року навіть виборів до райрад столиці шляхом ліквідації районів».

В першу чергу від цього потерплять ті сили, які послідовно опонують Черновецькому: БЮТ, Блок Кличка та «Кияни передусім!» Пилипишина.

Переглядів: 633 | Додав: kiburga
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Друзі сайту

Украинская Баннерная Сеть
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz