Актуально аналітичний портал
П`ятниця, 26.04.2024, 08:05
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту


Украинская Баннерная Сеть
Наше опитування
Чи хочете ви щоб на порталі "Актуально" відбувся чат з політтехнологом Тарасом Березовцем?
Всього відповідей: 32
Головна » 2010 » Серпень » 21 » ПР готується уже наступного тижня зробити перший крок щодо скасування райрад у Києві, - експерт
ПР готується уже наступного тижня зробити перший крок щодо скасування райрад у Києві, - експерт
22:54

berezovec91.jpg

Партія регіонів планує на позачерговому засіданні Київради у середу-четвер (25-26 серпня) прийняти звернення до Верховної Ради з проханням скасувати райони у м. Києві.

Про це заявив директор PR-групи «Polittech» Тарас Березовець, коментуючи інформацію ЗМІ про можливість відміни виборів до райрад столиці.

"Попри заяви Партії регіонів, що ніхто не збирається скасовувати райони у Києві, зараз ПР ведуться активні консультації щодо проведення позачергового засідання Київради у середу-четвер, на якому планується прийняти звернення до парламенту з проханням скасувати райради у Києві, внісши відповідні зміни до закону про столицю. Для цієї мети, навіть, намагаються знайти за кордоном секретаря Київради Олеся Довгого, щоб було кому провести відповідне засідання міськради", - заявив він.

Тарас Березовець підкреслив, що для цієї мети нинішня владна команда планує залучити й Блок Кличка, якому пообіцяють проведення позачергових виборів мера та Київради та підтримку на них з боку влади навесні наступного року.

"Ми бачимо, як регіонали спочатку намагалися позбавити киян можливості обирати міського голову через розділення посад мера та голови КМДА, а зараз киян збираються позбавити права обирати райради, розуміючи програш на них. Зрозуміло, що ці кроки робляться таємно від киян, тому Кличку та іншим «опозиціонерам» слід пам’ятати, чого варті домовленості з Януковичем на прикладі переговорів БЮТ та ПР про створення коаліції навесні минулого року», - нагадав політтехнолог.

Березовець відзначив, що серед політсил Київради протистоятимуть ліквідації районних рад столиці фракція БЮТ та міжфракційне об’єднання голови Шевченківського району Віктора Пилипишина «Кияни передусім!», оскільки вони розраховували отримати високі результати на запланованих на жовтень виборах райрад. 

Переглядів: 1502 | Додав: Editor
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Друзі сайту

Украинская Баннерная Сеть
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz