Актуально аналітичний портал
Четвер, 18.04.2024, 20:16
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту


Украинская Баннерная Сеть
Наше опитування
Чи хочете ви щоб на порталі "Актуально" відбувся чат з політтехнологом Тарасом Березовцем?
Всього відповідей: 32
Головна » 2010 » Липень » 28 » Місцеві вибори пройдуть в 3D-форматі, - політтехнолог
Місцеві вибори пройдуть в 3D-форматі, - політтехнолог
22:00

1234906.jpg

Незважаючи на виписаний під Партію регіонів закон  про місцеві вибори та можливі  його зміни, що відомі лишень самим  «регіоналам», місцеві проекти із яскравими харизматичними лідерами мають хороші шанси на перемогу.

Про це заявив політтехнолог, директор компанії Berta Communications Тарас Березовець під час круглого столу «Нові правила для місцевих  виборів: як зміниться обличчя влади, яка перспектива нових проектів», що відбувся у прес-центрі ІА «Українські новини».  

«Проводячи  паралелі із зараз популярною системою перегляду зображення  у форматі 3D, я б сказав, що зараз «регіонали»  теж припасли своє ноу-хау. Це будуть 3D-вибори для Партії регіонів. Всі інші дивлячись на зображення, бачать лише два виміри (по довжині і ширині), а лише ПР знає третій вимір, який поки-що є прихованим (вона бачить в глибину)», - відзначив експерт, коментуючи готовність ПР внести зміни в закон про вибори.  

Березовець  зазначив, що внаслідок таких технологій ПР й зможе здобути непогані результати (в першу чергу на Півдні та Сході), хоча, вочевидь, не такі великі, як сама того очікує. Але, попри усі перешкоди, створені законом, місцеві лідери все-таки мають непогані шанси на перемогу, вважає експерт. А все тому, що на місцевих виборах двополюсна модель голосування не така актуальна – голосують не за загальнонаціональні партійні бренди, а, насамперед, за місцевих яскравих харизматичних лідерів.  

«В Києві - це – партія «Батьківщина» на чолі із Тимошенко та Томенко, партія «Удар» Віталія Кличка (хоча вона й зараз достатньо втрачає рейтинг через тісний зв’язок Кличка із Партією регіонів) та «Кияни передусім», яка, окрім харизматичного та управлінсько-економічно успішного лідера Шевченківського району Віктора Пилипишина має достатньо непогану «кредитну історію», оскільки ні він, ні інші лідери партії, як Олена Антонова, не були зав’язані в жодних корупційних схемах з більшістю Черновецького.А скандал із спікером ВР Литвином оишень додає цій політичній силі популярності», - підсумував політтехнолог.       

В інших  містах-мільйонниках експерт виділив: у Дніпропетровську – проект Циркіна «Наш Дім – Дніпропетровськ», в Одесі – проект Гурвіца «Наша Одеса». А в Харкові не виключено, що Олександр Ярославський спробує організувати власний проект, а не заводити своїх людей через списки ПР, через давній конфлікт з Добкіним та Кернесом, прогнозує Березовець. 

Переглядів: 885 | Додав: Editor
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Друзі сайту

Украинская Баннерная Сеть
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz