Актуально аналітичний портал
Четвер, 25.04.2024, 07:09
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту


Украинская Баннерная Сеть
Наше опитування
Чи хочете ви щоб на порталі "Актуально" відбувся чат з політтехнологом Тарасом Березовцем?
Всього відповідей: 32
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 »
Вічне питання…

Вже досить давно склався чіткий та міцний тандем двох основних кандидатів на президентську посаду. Саме цей тандем впевнено перемагає в соціологічних опитуваннях та залишає всіх інших далеко за своїми могутніми спинами, але чи буде так і надалі?

Після окреслення своїх президентських амбіцій паном Яценюком, його прикладом почали керуватися й низка інших більш-менш впливових, але однозначно відомих політиків – Гриценко, Тигіпко, Богословська… 

Не виключено, що таких «нових» кожного тижня буде з’являтися все більше і більше. Відповідно постає питання: чи не поступиться могутній тандем Тимошенко-Янукович при такій кількості відносно молодих і амбітних конкурентів?

Відповідь на це питання спробували дати Андрій Єрмолаєв та Євген Мінченко на прес-конференції «Думка українських громадян про політику і політиків», що була присвячена презентації результатів досліджень Центру «Софія», яка пройшла 28 травня в столиці.

Однозначної відповіді на пита ... Читати далі »
Переглядів: 639 | Додав: Zhuravel | Дата: 01.06.2009 | Коментарі (0)

Ще донедавна, було цілком очевидно і від цього навіть нудно, що наступним президентом України стане або Тимошенко, або Янукович. Шанси вже розподілили 50 на 50.

Трохи історії…

Після того, як діючий президент став активно втрачати свій рейтинг шляхом незрозумілого нейтралітету до опозиції, відвертої боротьби з урядом, «заїждженого» образу і просто апатії до політики, стало зрозуміло, що «великої трійки» вже немає і за посаду на Банковій будуть боротися виключно дві особи.

Проте, як кажуть, не так воно сталось, як гадалось. Майже ні звідки з’являється Арсеній Яценюк з цілою низкою громадських організацій, нових пропозицій і грошей від олігархів. Звичайно постулюючи виключно мирні цілі, Арсеній Петрович розпочинає президентську кампанію.

Після того, як Яценюк впродовж декількох місяців втримав свій доволі високий рейтинг, він почав позбавлятися приставки «феномен», в нього почали вірити, як в реальну політичну фігуру, хоч і викормлену за гроші відомих бізнесмен ... Читати далі »
Переглядів: 626 | Додав: Zhuravel | Дата: 26.05.2009 | Коментарі (0)

Представники української громади Молдови розповіли про свої політичні уподобання, відношення до них зі сторони влади, а також про взаємозв’язки з українцями Придністров’я. Все це, вони зробили на круглому столі «Відносини Україна – Молдова: перспективи співпраці та виклики сьогодення», який був організований Групою стратегічних та безпекових студій та Інститутом демократії ім. Пилипа Орлика на початку травня в столиці.

 

... Читати далі »

Переглядів: 607 | Додав: Zhuravel | Дата: 21.05.2009 | Коментарі (0)

15 травня відбулась чергова прес-конференція «Підсумки політичного тижня в оцінках політологів й експертів» у рамках спільного проекту аналітичного центру «Відкрита політика» й агентства «Інтерфакс-Україна». На яку, цього тижня, були запрошені президент аналітичного центру «Відкрита політика» Ігор Жданов, соціолог компанії Research and Branding Group Євген Копатько, політолог Віктор Небоженко та директор GMT Group Анатолій Луценко. Шановні експерти з задоволенням поділилися власними думками щодо політичних подій, які мали місце минулого тижня.

... Читати далі »

Переглядів: 667 | Додав: Zhuravel | Дата: 18.05.2009 | Коментарі (0)

Всеукраїнська громадська організація Комітет виборців України, 21 квітня на прес-конференції «Політичні партії в Україні в переддень виборчої кампанії», презентувала моніторингове дослідження рівня готовності вітчизняних політичних сил до, можливо, головної події, для цих організацій, впродовж декількох років, тобто до виборів.

 

... Читати далі »

Переглядів: 577 | Додав: Zhuravel | Дата: 24.04.2009 | Коментарі (0)

Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту

Украинская Баннерная Сеть
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz