Актуально аналітичний портал
П`ятниця, 19.04.2024, 19:48
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту


Украинская Баннерная Сеть
Наше опитування
Чи хочете ви щоб на порталі "Актуально" відбувся чат з політтехнологом Тарасом Березовцем?
Всього відповідей: 32
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 21 22 23 24 »

 

ImageПрезидент Віктор Ющенко виступає категорично проти проведення дострокових виборів мера Києва у два тури. Президент висловив переконання, що ця ідея не знайде підтримки і в українському парламенті, і в суспільстві. За його словами, "країні потрібна стабільність, спокій, а не піар-ходи чи виборчі технології", тому він негативно ставиться до ідеї обрання мера столиці у два тури. Президент підкреслив, що коли йде мова про обрання мера Києва у два тури, то потрібно пам’ятати, що інші мери обирались за іншим принципом – вибори проходила в один тур.
 
Переглядів: 952 | Додав: Editor | Дата: 14.04.2008 | Коментарі (0)

 
В агентстве «УНИАН» состоялась презентация очередного исследования Агентства моделирования ситуаций «Перспективы досрочных выборов харьковского городского головы».

Эксперты отмечают, что начиная с весны 2008 г. ситуация в отношении отстранения М.Добкина от власти созрела не только на харьковском уровне, но и на уровне Киева. Технически, политически и в правовом плане перевыборы в Харькове стали возможны. Технически – разблокирована работа ВР, создана временная следственная парламентская комиссия, проводится параллельное расследование СБУ.
 
Политически – есть согласие лидеров фракций большинства, решение о перевыборах поддерживается КМ, явным становится конфликт М.Добкина с киевским руководством ПР вследствие откровенного заиг ... Читати далі »
Переглядів: 858 | Додав: Editor | Дата: 14.04.2008 | Коментарі (0)

 
8 квітня 2008 р. міністр закордонних справ РФ Сєрґєй Лавров заявив, що його країна зробить все аби не допустити вступу України і Грузії в НАТО. У зв’язку з цим Центр досліджень політичних цінностей «АКСІА» звернувся до заступника директора — директора міжнародних програм Центру Разумкова Валерія Чалого з питанням: «Які політичні наслідки заяви Лаврова?»

«Звичайно заяви такого роду, як правило не звучать від дипломатів, а особливо такого високого рівня як Лавров. Я думаю, що в рамках двосторонніх відносин звичайно треба з’ясувати про які заходи йдеться, по дипломатичним каналам вияснити позицію наших сусідів і реагувати ві ... Читати далі »

Переглядів: 835 | Додав: Editor | Дата: 14.04.2008 | Коментарі (0)

 
Вийшов з друку 12-ий випуск збірника наукових праць "Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї". До книги підготовленої Українським центром політичного менеджменту увійшли статті з актуальних проблем суспільно-політичного життя та можливих варіантів їх вирішення з огляду подальшого розвитку української державності, вдосконалення політичної системи країни.

У запропонованому випуску здійснено спроби відповісти на важливі запитання сьогодення щодо ефективності політичної реформи; вирішення проблеми протистояння гілок державної влади; підвищення відповідальності парламенту, а відтак політичних партій; оптимальної моделі виборчої системи для України; дієвої стратегії взаємодії політичних еліт.

Книга ... Читати далі »

Переглядів: 1021 | Додав: Editor | Дата: 07.04.2008 | Коментарі (1)

 
Наприкінці березня 2008 р. консорціум недержавних аналітичних центрів у складі Інституту економічних досліджень та політичних консультацій, Центру Разумкова та Центру політико-правових реформ провів громадське обговорення на тему «100 днів діяльності української влади в новому форматі: оцінка дій в контексті дотримання демократичних цінностей».

До слухань Консорціум підготував аналітичну доповідь «100 днів діяльності української влади в новому форматі: оцінка дій в контексті дотримання демократичних цінностей», яка містить аналіз діяльності Уряду та інших владних інституцій з точки зору її відповідальності засадам демократичного врядування, результати соціологічних досліджень громадської думки про перший етап діяльності та наміри Уряду, висновки та рекомендації експертів.

Ознайомитися з повним текстом дослі ... Читати далі »

Переглядів: 990 | Додав: zer@tul | Дата: 05.04.2008 | Коментарі (0)

Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту

Украинская Баннерная Сеть
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz