Актуально аналітичний портал
П`ятниця, 29.03.2024, 09:31
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту


Украинская Баннерная Сеть
Наше опитування
Чи хочете ви щоб на порталі "Актуально" відбувся чат з політтехнологом Тарасом Березовцем?
Всього відповідей: 32
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 20 21 22 23 24 »
 
 
Наслідуючи принципи Фонду Розвитку ООН в інтересах жінок (ЮНІФЕМ) щодо постійної співпраці з НУО та розвитку потенціалу громадянського суспільства, Фонд Розвитку ООН в інтересах жінок в країнах СНД оголошує конкурс для громадських організацій в рамках Проекту Партнерство ЄС і ООН з гендерної рівності задля розвитку і миру.

У додатку – умови та критерії відбору організації, а також детальний план діяльності в рамках Проекту (англ. мовою).

Термін виконання – 7 місяців, початок роботи – кінець квітня.

Прохання – надсилати резюме організації, рез ... Читати далі »

Переглядів: 1770 | Додав: mazurok | Дата: 20.04.2008 | Коментарі (0)

 
Колеги, на нашому форумі відкрилося два розділи. В першому, Ви можете задавати питання керівникові порталу Павлу Булгаку, щодо причин свторення, принципів роботи, і завдань нашого порталу. В другому висловлювати побажання та конструктивні пропозиції, на як ми з виконавчим директором Олексієм Глуховим будемо реагувати, та при потребі втілювати їх у життя.  
 
Отже, давайте спілкуватися:) І не забувайте, що приймати участь у роботі форуму можуть лише зареєстровані користувачі.
Переглядів: 974 | Додав: Editor | Дата: 18.04.2008 | Коментарі (0)

 
У архівах Служби безпеки України знайдені документи, які свідчать про провокації Комітету державної безпеки СРСР для загострення українсько-єврейських відносин.

Як повідомили у прес-центрі СБУ, документи були представлені сьогодні на чергових суспільних історичних слуханнях «Євреї в українських визвольних рухах», що відбулися в прес-центрі Служби безпеки України в рамках спільного з Українським інститутом національної пам`яті гуманітарного проекту.

Відкриваючи чергові суспільні історичні слухання, виконуючий обов'язки голови СБУ Валентин Наливайченко відзначив важливість піднятої теми сумісної участі громадян різних національностей в українському визвол ... Читати далі »
Переглядів: 951 | Додав: pilotbros | Дата: 15.04.2008 | Коментарі (0)

 
 Ректор КНУ ім. Т. Шевченка Віктор Скопенко в понеділок обжалував своє звільнення в суді. Він не хоче розголошувати судову інстанцію, де буде відбуватися цей процес, але про своє рішення він вирішив повідомити. Минулого року він казав, що у 2009 році хоче піти у відставку,  – мабуть хотів відзначити 25-й юбілей свого «ректорування». Тому відставка 2008 року йому прийшлася не до смаку.

Не зважаючи на свій «вже не молодий» вік, В. Скопенко був досить активним, динамічним та добрим ректором для університету Шевченко. Він намагався завжди йти в ногу з часом, підтримував належну та гідну репутацію свого університету. Я думаю… за 23 роки, що є немаленьким проміжком часу, цілою сторінкою в житті, тим паче нашої, країни, можна дуже сильн ... Читати далі »
Переглядів: 853 | Додав: pilotbros | Дата: 15.04.2008 | Коментарі (0)

 
Киевлян давно интересует вопрос, почему Тимошенко так и не поддержала Виталия Кличко как единого кандидата от демократических сил. До межпартийной конференции БЮТ которая выдвинула кандидатом в мэры Кличко - на этот счет существовало множество догадок. В своем выступлении премьер, говоря о Кличко, отметила, что в БЮТе с большим уважением относятся к братьям боксерам.
 
«Они достойные, красивые, сильные. Но хозяйственная работа, организационная, политическая отличается от того, что они делали раньше. Виталию Кличко еще нужен опыт, тот опыт, без которого нельзя становиться на такую мощную должность, как мэр Киева», – подчеркнула премьер. Согласны с ней и некоторые украинские эксперты.
 
Переглядів: 752 | Додав: kiburga | Дата: 15.04.2008 | Коментарі (0)

Форма входу
Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Друзі сайту

Украинская Баннерная Сеть
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz