Актуально аналітичний портал
Субота, 20.04.2024, 15:52
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту


Украинская Баннерная Сеть
Наше опитування
Чи хочете ви щоб на порталі "Актуально" відбувся чат з політтехнологом Тарасом Березовцем?
Всього відповідей: 32
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 ... 23 24 »

Першою ознакою серйозних проблем у лавах коаліції стало зволікання із підписанням закону про місцеві вибори. Таку думку в ефірі радіо «Мелодія» висловив політтехнолог, директор PR-групи «Polittech»Тарас Березовець.  

«Коаліція дала тріщину. Першою ознакою цього є серйозні проблеми із ухваленням закону про місцеві вибори. Зокрема, Володимир Литвин довго відмовлявся голосувати за цей закон, а згодом й підписувати його. Тільки сьогодні (22 липня) він його підписав, і то після оприлюднення чергової серії свідчень генерала Пукача», - відзначив ек ... Читати далі »

Переглядів: 631 | Додав: kiburga | Дата: 25.07.2010 | Коментарі (0)

Українські посадовці всі одночасно й надовго впадають у депресію й відбувається це вже дуже давно. Можливо дуже пафосно сказано, але так воно і є.

Дехто стверджує, що депресія – це просто лінощі й втеча від роботи. Дехто скаже, що це глобальна інформаційна атака фармацевтичних компаній, яка проводиться для більш успішного продажу антидепресантів. Можливо хтось переконаний в тому, що депресія – це виключно «західний» спосіб відпочинку від наполегливої діяльності й саме тому (і через те, що «західний» і через те, що через працю) депресія зовсім не притаманна українцям.

Проте, як на мене, це не так. Певно, всім знайоме таке дике почуття, коли відчуваєш себе загубленим і одиноким, вважаєш, що один в усьому світі й зовсім не прагнеш до чого-небудь. Якщо хтось такого не відчував, той точно абсолютно щасливий. Проте скоріше за все, такий стан навідувався до кожного.

Як раз у такому стані знаходяться українські посадовці. Ні, в особистому житті кожного ... Читати далі »
Переглядів: 900 | Додав: Zhuravel | Дата: 18.06.2009 | Коментарі (0)

Центр політичних досліджень «Київ – 21 століття» презентував результати власного соціологічного дослідження, яке проводилось з 8 по 11 червня 2009 року в усіх областях України, АР Крим та м. Києві. Опитування враховувало стать, вік, рівень освіти, типи і розміри населених пунктів.

Коаліція та вибори


Директор Центру політичних та економічних досліджень «Київ – 21 століття» Юрій Житняк наголосив, що зараз у суспільстві наявні дві «топ» теми – це майбутні вибори президента та процес створення широкої коаліції. Саме на цих двох темах була зосереджена увага дослідження, яке проводилось центром.

Перше питання, яке було поставлене перед респондентами звучало таким чином: «Як Ви ставитеся до створення парламентської коаліції з усіх політичних сил, представлених у Верховній Раді України, заради подолання економічної та фінансової кризи?». Однозначно позитивно до такого об’єднання ставляться 35,5% опитаних, скоріше позитивно – 42,1%, ско ... Читати далі »
Переглядів: 800 | Додав: Zhuravel | Дата: 17.06.2009 | Коментарі (0)

Ні для кого не секрет, що Верховна Рада підняла акциз на пиво майже в два рази. Відповідно улюблений літній напій буде коштувати в два рази дорожче, але це не хліб, і той, хто його полюбляє, хай рахує свої фінанси більш детально. Все справедливо.

Тим паче, отримані гроші мали піти на закупівлю інсуліну для хворих на діабет, на реконструкцію музею Тараса Шевченка в Каневі, який вже ремонтують все останнє десятиліття, а також на налагодження постійного водопостачання Львова, що особливо важливо в контексті майбутнього Євро.

Дуже благородні поправки. Депутати наступили на горло могутньому лобі і прийняли зміни, які так необхідні державі. При цьому зробили це дуже розумним шляхом, не зачіпаючи дійсно життєво важливих сфер. Закон цей прийняли ще 3 червня.

Можна було б аплодувати стоячи і навіть подумати, що народні депутати почали думати про наповнення бюджету і простих українців, але казка, на жаль, не можлива і в понеділок, коли закон був поданий ... Читати далі »
Переглядів: 795 | Додав: Zhuravel | Дата: 16.06.2009 | Коментарі (0)

Цієї п’ятниці відбулась чергова прес-конференція «Підсумки політичного тижня в оцінках політологів і експертів» у рамках спільного проекту аналітичного центру «Відкрита політика» й агентства «Інтерфакс-Україна». На якій були присутні президент аналітичного центру «Відкрита політика» Ігор Жданов, директор Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко, директор GMT Group Анатолій Луценко, директор Фонду соціальних стратегій Ростислав Павленко.

Експерти прокоментували основні політичні події другого тижня літа та спробували зробити ряд прогнозів.

Так і не об’єдналися...


Цілком очевидно, що основною подією стало розірвання переговорів щодо об’єднання Блоку Юлії Тимошенко з Партією Регіонів в коаліцію. Те, що вважали вже доконаним фактом, так і не відбулось. Такий результат став повністю неочікуваним, особливо після того, як цілий ряд представників обох політичних сил давали величезні гарантії ймовірності союзу.< ... Читати далі »
Переглядів: 760 | Додав: Zhuravel | Дата: 13.06.2009 | Коментарі (0)

Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту

Украинская Баннерная Сеть
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz