Актуально аналітичний портал
Понеділок, 29.04.2024, 04:38
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту


Украинская Баннерная Сеть
Наше опитування
Чи хочете ви щоб на порталі "Актуально" відбувся чат з політтехнологом Тарасом Березовцем?
Всього відповідей: 32
Головна » 2008 » Серпень » 21 » Криза української опозиції
Криза української опозиції
11:55
Після різких звинувачень Комуністичної партії у створенні тандему з політичними опонентами опозиції і у парламентській корупції, депутатом від Партії Регіонів Ганною Герман в ефірі «5 каналу» прозвучали взаємні звинувачення у сторону Партії Регіонів.

Нагадаємо, що депутат від Партії Регіонів Ганна Герман повідомила в ефірі «5 каналу», що Комуністична Партія увійшла у змову з прем’єр-міністром і порушила міжпартійні угоди.

Г.Герман зазначила: «Тут можна говорити про факт політичної зради. Сьогодні я з чистим сумлінням скажу, що комуністи зрадили нас. Ми мали певні домовленості про те, що ми будемо голосувати за відставку. Не тому, що нам не подобається уряд - ми хвилюємось, що буде з Україною. Ми знали, що це голосування так закінчиться ще зранку, бо ми знали про цю зраду і ці домовленості».

Підтримав свою колегу інший депутат від Партії Регіонів – Борис Колесников. Як повідомляє Українська Правда депутат заявив: «Найбільш комфортний союз – це Блок Юлії Тимошенко і КПУ. Тому що це соціалісти-популісти, з одного боку, плюс комуністи…Фракції комуністів уже не вдасться відмитися від тієї ганьби і того зрадництва, яке вони вчинили перед своїми виборцями, коли відмовилися відправити у відставку прем'єра, що підписав лист по ПДЧ і залишили у владі уряд, де міністр культури й освіти знищує російську культуру і російську мову».

У відповідь на дані заяви прес-служба КПУ на офіційному сайті партії заявила, що це «спроба «вибілити» свою політичну силу, лідери якої повністю зрадили своїх виборців, увійшовши до тісної змови з ЮЩЕНКОМ і гарантуючи йому всебічну підтримку на майбутніх президентських виборах».

За повідомленнями УНІАН, КПУ звинуватила Партію Регіонів у систематичній співпраці з президентом, а також у прихильності до ідеї приєднання до НАТО.

Також КПУ обурила «м’яко кажучи, беззуба позиція цієї партії і її парламентської фракції відносно військової агресії СААКАШВІЛІ проти південно-осетинського народу», як заявлено на офіційному сайті партії. Нагадаємо, що раніше лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявив, що вважає за необхідне скликання
надзвичайної сесії Парламентської асамблеї Ради Європи, яка має «жорстко засудити військову агресію і дії режиму Саакашвілі, які мають явні ознаки геноциду», повідомляє «ForUm».


Переглядів: 709 | Додав: Zhuravel
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Серпень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Друзі сайту

Украинская Баннерная Сеть
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz