Актуально аналітичний портал
Четвер, 25.04.2024, 00:23
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту


Украинская Баннерная Сеть
Наше опитування
Чи хочете ви щоб на порталі "Актуально" відбувся чат з політтехнологом Тарасом Березовцем?
Всього відповідей: 32
Головна » 2008 » Червень » 20 » Ющенко і Литвин можуть врятувати демократичну коаліцію
Ющенко і Литвин можуть врятувати демократичну коаліцію
15:38

Парламентська криза в Україні буде тривати доти, поки Президент Віктор Ющенко не визначиться з підтримкою чи не підтримкою коаліції демократичних сил. Про це заявив політолог Кость Бондаренко під час круглого столу в УНІАН.

«Нажаль Президент зайняв позицію страуса, демонструючи політичну безвідповідальність. Бойому особисто дуже вигідно, щоб хтось, але лише не він взяв на себе відповідальність за ситуацію в країні», - констатував експерт.За його словами, безвідповідальність Ющенка породжує загальну безвідповідальність у Верховній Раді та в країні. «Бо якби він висловив чітку підтримку коаліції, навряд чи два народних депутати вийшли б з неї», - наголосив Бондаренко.

Директор Інститу ім. Горшеніна також вважає, що вирішити проблему існування демократичної коаліції та розв’язати чергову політичну кризу може самовизначення фракції блоку Литвина.

«Якби Володимир Литвин заявив заяву про приєднання до коаліції, то значною мірою він міг би визначити і долю коаліції і долю парламенту», - зауважив директор Інститут ім. Горешніна. Однак на переконання експерта, деякі політики думають більше про посади, і президентські вибори, ніж про збереження парламенту.

«Хотілося б, щоб Володимир Михайлович більше думав не про посаду спікера, а про те, що ситуація «ні війни, ні миру» не дуже сприяє стабілізації ситуації в парламенті», - додав Бондаренко.

Переглядів: 587 | Додав: kiburga
Всього коментарів: 2
1 People  
0
Я можу погодитись із тим, що президент зайняв позицію страуса, проте, мені здається що така позиція більше зумовлена не йогог власною позицією а тим, що наближаються президентські вибори і він фактично стоїть зараз на роздоріжжі. З одної сторони частина Партії Регіонів, яка б можливо і не проти була б підтримати його, проте це Ющенку рівно нічого не дасть. З іншої сторони Тимошенко, яка набирає популярності попри всяку інфляцію та інші проблеми. От і виходить крок в право, крок в ліво розтріл (хоча в трупа стріляй не стріляй йому все рівно, але він ше того не зрозумів)

2 Андрій  
0
Як на мене проблема в тому, що Ющенко уже сам заплутався з ким він, насправді і Балога і ПР його просто грають, і під час президентсбьких виборів зільють поставивши на Януковича, щойно бачив рейтинги КМІСу Янукович обганяє Юлю у червні, отже ресурс рейтингу у Яника є а от у Ющенка нема.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Червень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Друзі сайту

Украинская Баннерная Сеть
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz