Актуально аналітичний портал
Середа, 01.05.2024, 08:12
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту


Украинская Баннерная Сеть
Наше опитування
Чи хочете ви щоб на порталі "Актуально" відбувся чат з політтехнологом Тарасом Березовцем?
Всього відповідей: 32
Головна » 2008 » Квітень » 22 » Бізнесмени-забудовники йтимуть до Київради декількома колонами
Бізнесмени-забудовники йтимуть до Київради декількома колонами
14:02
 
«Особливістю цих виборів стане те, що бізнесмени-забудовники йтимуть на вибори декількома колонами. Вони намагаються провести себе особисто, або своїх людей до Київради, щоб знову мати можливість лобіювати свої земельні й інші інтереси», - вважає політолог PR-групи «Політтех» Павло Булгак.  Про це політичний аналітик заявив у коментарі газеті „День”.

За словами експерта, саме у зв’язку з цим на виборах у Києві з’явилося багато відверто технічних проектів, а в списках навіть досі найактивніших борців із забудовниками з’явилися їхні представники. Як приклад експерт наводить той факт, що в блоці Кличка несподівано з’явився голова ради директорів Української будівельної асоціації Лев Парцхаладзе зі своїм оточенням. Але найактивніша група київських бізнесменів на цих виборах, на думку політолога Булгака, - це група Іванова-Хмельницького.

Як пише «Українська правда», ще один кандидат у мери Микола Катеринчук залучив до своєї виборчої кампанії політтехнолога Іванова й Хмельницького Сергія Гайдая - який на попередніх виборах працював на Громадський актив Києва.

«Відомо, що на минулих виборах ГАК був технічним проектом Іванова-Хмельницького, й саме через нього ці бізнесмени лобіювали свої інтереси в Київраді. Однак ГАК скомпрометував себе в очах киян, і не має ніяких шансів знову пройти до Київради, тому локомотивом інтересів цих бізнесменів був обраний інший проект. Наявність Гайдая в команді Миколи Катеринчука дуже чітко вказує на його спонсорів», - резюмує політолог Павло Булгак.

 

Переглядів: 792 | Додав: kiburga
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Друзі сайту

Украинская Баннерная Сеть
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz