Актуально аналітичний портал
Четвер, 28.03.2024, 12:08
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна Великі Українці - ФорумРеєстраціяВхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Дискусійна агора » Процес пішов » Великі Українці (Думки з приводу результатів проекту, та їх суспільної ваги)
Великі Українці
kiburgaДата: Четвер, 22.05.2008, 17:41 | Повідомлення # 1
Експерт
Група: Інтерни порталу "Актуально"
Повідомлень: 11
Статус: Offline
Зараз результати Великих Українців викликають гострі дискусії, хотілося б почути думки співтовариства більше експертного, яким є ви ніж звичайних людей. То ж давайте проведемо певне неофіційне експертне опитування, вам пропонується відповісти на такі запитання.

На вашу думку чи є результати голосування важливими для України, і чому?

Чи здали українці тест на національну самоідентичність з огляду на першу десятку проекту?

Що означає перемога Ярослава Мудрого у проекті, про що це говорить? (якщо вважати що він переміг чесно)

Що означає третє місце Степана Бандери у проекті, про що це говорить? (а також перше, якщо вважати, що насправід переміг Бандера)

 
ToxaДата: Четвер, 22.05.2008, 21:09 | Повідомлення # 2
Інтерн
Група: Інтерни порталу "Актуально"
Повідомлень: 2
Статус: Offline
Цікавим виявився власне проект "Великі українці" абсолютно для кожного, для тих хто голосував і для тих хто просто спостерігав за перипетіями. Отож відповідаю на запитання:
- В першу чергу варто підкреслити необов'язковий характер проведення схожих проектів в рамках нашої держави, хоча б у зв'язку із тим, що тут однозначно буде присутня НЕОБ'ЄКТИВНІСТЬ! Чому? Пояснюю: конкретно визначеним буде "герой" в тій державі де існують чітко визначені культурні традиції і збережені в гомогенному стані, не розпорошені в залежності від географічного розташування. Порівнюючи з Україною тут все ясно - Схід-Захід.
- Про національну самоідентичність може і варто сказати але чи всі це усвідомлюють. Особливо коли прихильник одного кандидата бачить результат не на його користь, то готовий стріляти всіх. Так не можна. Це означає про недосконалу форму розвинутого демократичного суспільства. Ми повинні просто усвідомлювати приналежність до єдиного УКРАЇНСЬКОГО.
- При умові, що Ярослав Мудрий таки переміг, то тут одне радує, що дійсно це "Великий українець" вибір якого об'єднує і поділяє думку кожного громадянина. Мені так здається...
- Вже зараз з результатами не посперечаєшся. Якщо звичайно викреслити те, що цей проект є наживою для зацікавлених сторін. Якщо хтось впливовий хоче аби "Великим" став той то і той, то він зробить все аби було так як сказано. "Хто платить гроші, той замовляє музику". Тут все настільки заполітизовано, що годі й казати.
 
kiburgaДата: Понеділок, 26.05.2008, 16:55 | Повідомлення # 3
Експерт
Група: Інтерни порталу "Актуально"
Повідомлень: 11
Статус: Offline
Досить слушні думки. Але як на мене сам факт фальсифікації голосування і маніпулювання ним, і те що він я впенений залишиться безкарним дуже тривожний сигнла для нашої демократії?
 
PeopleДата: Вівторок, 27.05.2008, 15:48 | Повідомлення # 4
Інтерн
Група: Інтерни порталу "Актуально"
Повідомлень: 9
Статус: Offline
На справді цей проект дуже хороший з тої точки зору що ми принаймні ще раз переконалися в тому, що не "доросли" Дуже цікавий факт. Якщо пригадуєте результати таких конкурсів в інших країнах то у всіх східноєвропейських державах перше місце займали правителі які були за діда-прадіда. Це говорить з однієї сторони про те що в цих держав величезна історія, а з іншої сторони про те що ці держави ще нажаль не усвідомили себе самодостатніми націями і спеціально підкреслюють факт історії. Бо для самодостатніх держав Німеччини, Франції, Іспанії цього не потрібно нікому доводити, досить і того що вони знають про свою історію, Коли навіть в десятку французів не потрапили Наполеон і Жанна-Д-Арк то це про щось говорить. Про третє місце Бандери скажу так: я вважаю що Бандера це особистість яка заслуговує бути в десятці, проте вважаю що це третє місце чи навіть як дехто вважає - перше, не є актуальним на сьтогоднішній день. Бо люди повинні оцінювати не за принципом "Я проголосую за Бандеру, щоб "москалі" знали своє місце" А знаючи об"єктивно історію, давати відповідну оцінку.
 
ZhuravelДата: Неділя, 01.06.2008, 14:55 | Повідомлення # 5
Аналітик
Група: Аналітики порталу "Актуально"
Повідомлень: 2
Статус: Offline
Я хотів би також сказати два слова.
Як на мене взагалі була збочена доволі цікава ідея, особисто мене просто вбиває 79, чи яке там, місце П.Симоненка, як на мене, не можна називати взагалі українцем людину, яка з принципу розмовляє російською і говорить про голодомор як про міф, зрозуміло, що це місце куплене, а натомість хтось дійсно вартий не потрапив у 100.
Ще одніє дурницею, або скоріше аргументом що це був бізнес-проект є необмеженість голосів з одного номеру.
Ще треба зазначити, що з наукової точки зору Ярослав Мудрий, чесно кажучи, не українець бо в культурології чітко діє правило за яким древні етнічні маси не характеризуються національною принадлежністю до сьогоденних народів, якщо так робити то можна знову отримати Третій Рейх...
Особисто я голосував за Тараса Шевченка, як на мене, він крім того, що Великий Українець, він ще й є таким для всіх регіонів нашої держави.
 
Форум » Дискусійна агора » Процес пішов » Великі Українці (Думки з приводу результатів проекту, та їх суспільної ваги)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz