Актуально аналітичний портал
Четвер, 28.03.2024, 10:36
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна До теми про правила!!! - ФорумРеєстраціяВхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Портал "Актуально" і все, що його стосується » Запитання щодо роботи порталу "Актуально" » До теми про правила!!!
До теми про правила!!!
PeopleДата: Вівторок, 20.05.2008, 12:03 | Повідомлення # 1
Інтерн
Група: Інтерни порталу "Актуально"
Повідомлень: 9
Статус: Offline
Привіт, усім ви мене мабудь пам'ятаєте зі Школи в лісі biggrin (Богдан зі Львова керівник 2 групи) Знаєте зайшов сюди зареєструвався і відразу таке почуття де-жавю виникло. Знову правила, інструкції і т. д. для чого це. я думаю, що кожен хто хача б трохи мислить в різного формату таких сайтах чи форумах і сам розуміє, що йому відразу не нададуть статус модератора чи як ви там поназивали. Задум хороший хоча б з тої точки зору, що можна поспілкуватися подискутувати між собою і на тебе не дивляться як на барана, мовляв чого ти лізеш у справи в яких ше нічого не мислиш. Але я вас прошу будьте так би мовити "по проще".

Все... Покищо.. biggrin

 
kiburgaДата: Вівторок, 20.05.2008, 19:36 | Повідомлення # 2
Експерт
Група: Інтерни порталу "Актуально"
Повідомлень: 11
Статус: Offline
Привіт друже Богдане, насправді жодних якихось крутих чи страшних правил немає. Я вже писав, що це не правила, а винагороди за діяльність на порталі. Щоб було цікавіше писати, дискутувати, якось росла самооцінка, і була певна школа. Тут немає нічого складного, і ніхто ні на кого не дивиться згори, це портал для своїх, людей в темі, ми спеціально вибудовуємо його так, щоб створювалося певне комьюніті, сподіваюся фахове в певних питаннях.

А щодо "правил" ніяких обмежень нема, всім від початку даєтсья можливість писати, спілкуватися, дискутувати, виписуватися, форумитися. Пописав на портал інтерном, обов'язково через певний час отримуєш нові можливості для саморозвитку. Тобто це, як у комп'ютерній грі, відкриваєтсья новий рівень нові фішки - і всі хто грає і хоче грати обов'язково дійдуть гру до кінця. Така філософія "Актуально". До речі, як ви всі ставитеся до проведення після виборів чату на нашому сайті з політологом Тарасом Березовцем? До речі він уже зареєструвався на Актуально то ж можна до нього стукатися в блоги:) Далі буде ще цікавіше smile

 
ToxaДата: Четвер, 22.05.2008, 13:10 | Повідомлення # 3
Інтерн
Група: Інтерни порталу "Актуально"
Повідомлень: 2
Статус: Offline
Quote (kiburga)
До речі, як ви всі ставитеся до проведення після виборів чату на нашому сайті з політологом Тарасом Березовцем?

Гарна ідея. То значить домовилися, що починаючи з 26 травня (після виборів у Києві) зчатовуємося.
 
PeopleДата: Четвер, 22.05.2008, 15:11 | Повідомлення # 4
Інтерн
Група: Інтерни порталу "Актуально"
Повідомлень: 9
Статус: Offline
Я це прекрасно розумію, що треба пройти певні етапи на сайті, я говорю про інше. Сам факт того що такі правила вивісили на сайті от що дратує, бо всі знають яким чином працюють такі сайти то навіщо ті "правила" тут вивішувати і зайвий раз дратувати людей (особливо учасників Школи). А щодо чату то це хороша ідея коли можна поспілкуватись з ним так би мовити "в реалі"
 
kiburgaДата: Четвер, 22.05.2008, 16:29 | Повідомлення # 5
Експерт
Група: Інтерни порталу "Актуально"
Повідомлень: 11
Статус: Offline
Ну а як ти будеш знати що власне являє собою ресурс, які на ньому правила коли ніде не опубліковано самих правил? Добре що ти учасник школи і ти на вконтактах почитавши оголошення щось уже представляєш що до чого. А як що ти новачок? І взагалі мій досвід, особливо діяльність на ХВ майже від самого початк цієї соціальної мережі показує що рано чи пізно повинні зявлятися чіткі і зрозумілі нормальні правила, інакше починається хаос. smile
 
PeopleДата: Понеділок, 26.05.2008, 11:54 | Повідомлення # 6
Інтерн
Група: Інтерни порталу "Актуально"
Повідомлень: 9
Статус: Offline
Я впертий!!!! а щодо того що рано чи пізно правила мають з"явитися то скажу так: мені здається що наш світ побудований(як це не банально і не страшно) за принципом "як дась так і відддась" тобто, зі збільшенням кількості правил не почнеться порядок, скоріше навіть навпаки почнеться протест, просто із принципу, хоча ще раз підкреслюю що повністю згідний на існування певних правил. Бо люди завжди керуються не законами а закономірностями а в нашому суспільстві ці закономірності напривеликий жаль не найкращі. Простий приклад з логіки нашого суспільства ( і я себе тут не виключаю) знаєте затерту фразу "Чому ми такі бідні - бо дурні, а чому дурні - бо бідні" Для нас все повинно починатися з гори чому будні -бо вибрали дурних керманичів, а чого ми їх вибрали - бо ми настільки бідні шо купуємось на їхню соціальну юшку і гречку. А для європейця життя і світ починається з нього і він встановлює для себе ті правила гри ( чит. обмеження для себе). От і виходить, що в нас правила існують для того щоб їх порушувати (бо це ж не ми ті правила собі встановили) а в Європі правила існують для європейців. Одним словом не доросли ми ще (як це не боляче).

А щодо правил на сайті пропоную такий варіант. Щоб на сторінці висіли лише в крайньому разі для незареєстрованих користувачів або навіть просто їм би висвітлювалось що туди і туди ви можете зайти лише зареєструвавшись. А при реєстрації зробити так би мовити таку собі угоду ( ті ж самі правила) коли людина приймає її то й реєструється. Таким чином і людей не будемо лишній раз дратувати і правила всі будуть знати. Не сприймайте це на особистому рівні, мені чесно кажучи "пейбл" будуть ті правила чи ні я живу за своїми правилами які сам для себе прийняв і сам їх дотримуюсь. І якщо мої переконання будуть не збігатися з переконаннями адмінів зайту я з цього проблеми не буду робити, але й не буду ламати себе заради того щоб комусь сподобатись.

Все... Покищо... biggrin

 
kiburgaДата: Вівторок, 27.05.2008, 19:36 | Повідомлення # 7
Експерт
Група: Інтерни порталу "Актуально"
Повідомлень: 11
Статус: Offline
Пропозиція досить непогана, мабуть так і зробимо. Ми не ставимо собі за мету, щоб переконання авторів і учасників нашої спільноти збігалися з адмінами сайту:) У нас вітаютсья усі констурктивні переконання! biggrin А в кожній дискусії будемо шукати істину! Також прошу активніше долучитися до написання і публікацій, і з рештобю обговорення ваших статей.
 
PeopleДата: Середа, 28.05.2008, 16:14 | Повідомлення # 8
Інтерн
Група: Інтерни порталу "Актуально"
Повідомлень: 9
Статус: Offline
Обов"язково, лише трохи зі справами розбируся biggrin
 
kiburgaДата: Середа, 28.05.2008, 16:17 | Повідомлення # 9
Експерт
Група: Інтерни порталу "Актуально"
Повідомлень: 11
Статус: Offline
Домовилися! Чекатиму цікавих матеріалів не обовзяково великих, можна у вигляді аналітичних есе.
 
Форум » Портал "Актуально" і все, що його стосується » Запитання щодо роботи порталу "Актуально" » До теми про правила!!!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz